pátek 12. února 2016

Nový penny a občasné kouření..

Moc o sobě přemýšlela.. Moc přemýšlela o všem.. Pořád hledala důvody dobrých a špatných nálad.. Někdy to bylo spíše na škodu..
V poslední době byla veselá, nechtěla řešit zbytečnosti, nechtěla řešit nic.. Prostě chtěla pro jednou jenom normálně žít..
Šetřila peníze na koncert.. A pak si za ně koupila penny board.. Zbožňovala spontánní nápady, ačkoli někdy utratila dlouho šetřené peníze za hrozné blbosti..Tohle nebyla blbost, jen si ho chtěla koupit dýl.. Ale což, nelitovala toho.. A smála se sama sobě, že má růžový penny.. Neměla nic proti růžové, ale prostě jí to připadalo směšné..
Milovala rock.. V posledních dnech ho poslouchala neskutečně moc.. Ale když jezdila na penny, byla potřeba nějaká pozitivní hudba.. Nějaká, která ji dělala šťastnou.. Měla tendenci rozpažit ruce, když jela z kopce.. Nevěděla proč, asi nějaký zvláštní pocit volnosti..
Cítila se pořád tak nějak volná a veselá.. Nechtěla říkat šťastná.. To se úplně nedalo říct.. Ale byla veselá.. Malá veselá hranolka.. Té změny si všímali i lidé okolo ní.. Byla taková.. Svá.. Ano, poslední dobou se prostě chovala tak, jak chtěla.. Nepřetvařovala se.. A bylo to neskutečně jednoduché.. Přetvařování je tak namáhavé, to by jeden neřekl..
Přečetla knížku V lese visí anděl.. A naprosto si ji zamilovala.. Geniální severská detektivka :3
Včerejší večer byl zvláštní.. Všichni byli doma, její rodiče i dva bratři.. A ona si prostě otevřela okno dokořán a zapálila si čokoládovou Black Devilku.. A pak práskací LMko.. Jako největší rebel a blázen.. Sázela na to,že se to do rána vyvětrá nějak.. Slezla z okna a podlaha se zhoupla a ona div nespadla na zem.. Začala se jí neskutečně motat hlava a chtělo se jí zvracet.. Už se jí to stalo jednou, ale to byla po odběrech krve a tak to dávala za vinu tomu.. Ale včera ne..Tak co má její hlava pořád za problém, kruci?
Došly jí cigarety.. Musí si dojít pro nový..

Ty kuřáku, styď se!


Žádné komentáře:

Okomentovat